marți, 30 martie 2021

Nu vă înțeleg ...Mereu dați în noi. Când copilul vă ia o notă proastă, profesorul e de vină. Când ne cerem drepturile, ne spuneți că și așa suntem inutili, că nu merităm nici cât avem, că nu muncim decât 3-4 ore pe zi, că în pandemie și așa nu ne facem orele online. Spuneți că trebuie să ne asumăm risul unor salarii proaste, mult mai proaste decât în alte domenii unde un simplu șofer ia mai mult decât cel mai cu vechime și grade dintre noi.

Dacă cineva spune ceva rău despre noi - adevărat sau nu - urlați cât vă ține gura că așa este, că ăștia suntem că toți suntem la fel. Și răspândiți vestea. Când unii dintre noi greșesc, dați totul la ziare, pe site-uri, filmați și aruncați în noi cu noroi, ori de câte ori vă amintiți și aveți ocazia.

Dacă mai scapă câte unul frâul nervilor întinși - de copiii voștri - la maximum, urlați cât vă țin bojocii că să fim dați afară din sistem. În drum cu noi!

Dar vă dați copiii la școală. Vreți să-i vedeți pe la cele facultăți. Oare de ce, oameni buni? De ce faceți asta? Dacă noi facem și așa o muncă inutilă, la ce aveți nevoie de odrasle cu facultate? Ca să învețe alte lucruri inutile încă patru ani?? Dacă nu suntem buni de nimic, de ce veniți să facem ore suplimentare cu copiii voștri pentru examene? Iar dv. de ce nu învățați singuri ce aveți nevoie când trebuie să vă prezentați la un interviu de emigrare într-o limbă străină?

Nu vă înțeleg. Nu prea știu ce-i aceea dublu-gândit și dubla măsură. Poate de aceea.Daca ti-a placut ce ai citit, distribuie sa afle si prietenii tai!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ai ceva de spus, indrazneste :)

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.