joi, 25 august 2016

Casa noua pentru acest blog

Blogul meu în casă nouă, așadar. Să vedem... să vedem... am de gând să-l restartez, deși timpul aș zice că nu îmi permite prea multe. Dar om vedea.

Deci, fostul oana1964 e acum byOanaD. Punct eu :))))

Rezistă din 2006, multe postări le-am șters, pentru că neștiind cu ce se mănâncă bloggingul, când am văzut un articol de-al meu preluat de un site din acela care preia automat postările din feed, m-am speriat (întâmplator era un comentariu politic acolo) și am șters o mare parte din postări.

Apoi a venit schimbarea cu serialele și am renunțat la adresa veche în favoarea Pulberii de stele, am mutat postările despre călătorii dincolo și apoi am postat aici tot mai rar, deși nu mi-a venit să renunț de tot la blog.

Acum, să vedem dacă-mi iese ce mi-am propus.

Zi frumoasă!

4 comentarii:

 1. Pot sa-i urez ani multi blogului tau ?Pacat de munca ta...nu trebuia sa stergi nimic.Doar era vorba despre ideile si gandurile tale, ce daca unele articole ti-au fost preluate ? Sper ca macar sa fi avut bunul simt si sa scrie undeva ca erau articolele tale !
  Mult, mult succes iti doresc tie si blogutzului !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Poti, Sidy, poti! :))) nu, stai, ca nu s-a inteles bine. Eu nu stiam ca exista site-uri care preiau feed-uri, habar nu aveam de blogosfera, ma speriam daca imi urca numarul de vizualizari la mai mult de 25-30 pe zi, si cand am vazut un articol de-al meu cu o parere despre cine era atunci presedinte, sau prim-ministru - ca nu mai stiu daca-l tămâiam pe Base ori pe altcineva, m-am speriat ca voi suporta niste consecinte ca pe vremea securitatii lui Ceasca. De aia am sters multe din articole, si acum blogul meu apare ca existand din 2008, dar statisticile lui le am din 2006.

   Scriu si la dublura comentariului de mai jos ceva raspuns.

   Ștergere
 2. Pot sa-i urez ani multi blogului tau ?Pacat de munca ta...nu trebuia sa stergi nimic.Doar era vorba despre ideile si gandurile tale, ce daca unele articole ti-au fost preluate ? Sper ca macar sa fi avut bunul simt si sa scrie undeva ca erau articolele tale !
  Mult, mult succes iti doresc tie si blogutzului !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Deci asa. Dupa ce mi-am sters cateva zeci de postari, da, Sidy, gandurile si parerile mele despre ce traiam pe atunci, am inceput sa fiu mai atenta cu ce scriu pe aici. Familia mea a avut de suferit niste lucruri inainte de '89 si cred ca am ramas cu ceva trauma... ai vazut ca nu-mi exprim public opiniile politice, nu injur pe nimeni explicit (nu doar politicieni, nici asa.. oameni care ma calca pe bombeu), nu spun nici din sistemul de invatamant ceea ce stiu, etc. Stii tu... cine e orb, surd si tace traieste o mie de ani in pace. E o deviza a mafiei, chit ca eu nu sunt "mafioata" :D Poate nu e, socialmente vorbind, cea mai buna atitudine, dar eu caut liniste, nu agitatie la anii maturitatii.

   Asa ca, da, blogul meu cel batran, primul meu blog pot sa zic (a mai fost unul cu 2 postari, in 2005, dar uitasem de el si dupa aceea l-am sters) va avea o noua viata si va fi altceva decat a fost pana acum.

   Ștergere

Daca ai ceva de spus, indrazneste :)

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.