joi, 4 decembrie 2014

Un Canon DSLR de Black Friday

Asadar, de vinerea neagra - prima, aceea din 21 noiembrie - mi-am luat un Canon EOS KIT 1200D cu un obiectiv la pachet. Spre surpriza mea - placuta! - cei de la Urgent curier mi l-au livrat duminica. Probabil ca din cauza comenzilor masive au lucrat inclusiv duminica.

Pret de o saptamana nu am avut timp sa-l butonez, dar dupa aceea m-am jucat putin cu el si am fost mai mult decat multumita de rezultat. Pentru cine nu a avut decat compacte pe mana, acest dslr din categoria entry level, este aur curat. Face pozele macro exact asa cum mi-am dorit, si pentru aceasta functie a meritat toti banii. Apropo, pe mine m-a costat 1800 de lei tot pachetul, in care am mai luat si un trepied mic si un set de ceva substanta de curatat lentilele aparatului foto.

Dupa aceea am gasit pe net informatia cum ca acest Canon EOS 1200D este cea mai buna alegere pentru un fotograf amator care a trecut de la compacte la ceva mai bun. Asa ca, ma declar cat se poate de multumita de ceea ce mi-am ales in final, desi voiam un Panasonic ultimul strigat, dar la mia de euro cat costa, am zis ca totusi as face si putina economie, mai ales ca la momentul actual nu am ce sa fac cu un aparat foto profesional.

Asadar nu pot spune decat un mare multumesc magazinului online F64 !

Un Canon DSLR de Black Friday

Un comentariu:

Daca ai ceva de spus, indrazneste :)

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.