duminică, 15 iunie 2014

Miere naturala de la magazinul Miere Sabadus

Miere naturala de la magazinul Miere Sabadus
Sunt o consumatoare de miere, pentru ca imi plac dulciurile si stiu ca mierea este mai sanatoasa decat zaharul, chiar daca amandoua sunt produse naturale. Cu toate acestea, mierea nu este procesata industrial, ci natural, de catre albine, pe cand zaharul ... are o alta poveste.

Cei care consuma miere in mod constant stiu ca este bine sa cumperi produsele apicole de la un producator pe care il cunosti, de la o cunostinta care are stupi sau de la un mic producator. Zilele trecute am dat intamplator peste o poza care circula pe internet de vreo doi-trei ani in care s-a facut analiza polenica a unor mari producatori de miere, din aceea care se gaseste la supermarketuri. Nu vreau sa va spun rezultatele (dezastruoase), cautati singuri poza, e imposibil sa nu dati de ea. 

Miere naturala de la magazinul Miere SabadusEu nu am rude, prieteni sau cunostinte care sa detina stupi, asa ca am gasit online produse apicole autentice in Satu Mare, la familia Sabadus, care au facut o mica afacere din comercializarea lor. Puteti cumpara din noul magazin Miere Sabadus diverse tipuri de miere - de facelia, poliflora, de salcam, de tei, de padure, etc., miere amestecata cu nuci macinate, tinctura de propolis ambalata in recipiente cu volume diferite, in functie de nevoi, dar cu tinctura avand o concentratie de propolis mai mare decat ale altor produse similare din comert, la magazinul Miere Sabadus gasiti un energizant natural alcatuit din miere, polen si propolis, sirop de catina, sirop de afine (foarte bun pentru diabetici), sirop de coacaze negre (o buna sursa de vitamina C), mai gasiti un produs pe baza de miere pentru cei cu sensibilitate a gatului si daca ma intrebati pe mine, cred ca cele mai frecvente boli de iarna sunt inflamatiile cailor respiratorii si ale amigdalelor,
la acelasi magazin Miere Sabadus gasiti si un produs care stimuleaza imunitatea la copii.

Comenzile se fac prin internet, mobil sau tableta, livrarea se face prin curier, in tara, si prin Atlasib in afara tarii. Pentru ca, da, noul magazin Miere Sabadus livreaza produsele sale si in strainatate iar plata se face prin PayPal.

Si pentru ca apicultorului ii sta bine cu socializarea, o sa-i gasiti pe cei de la magazinul Miere Sabadus si pe facebook. Pentru straduinta lor de a ne oferi sanatate, merita un mare like: www.facebook.com/MiereSabadus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ai ceva de spus, indrazneste :)

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.