joi, 1 mai 2014

Saptamana cercurilor

As incepe cu ceva de genul of,of,of, si vai,vai,vai! Dar nu. Nu inseamna ca saptamana cercurilor pedagogice este cea mai nașpa evăr în toata tara asta de la cel mai bengos liceu pana la cea mai amarata scoala de la Cucuietii din Deal cu cativa copii si aia in sistem simultan. Nu.

E nașpa numai la mine, sau or mai fi și alți năpăstuiți, nush. Sa va explic. In aceasta saptamana se schimba orarul pt toata lumea, in asa fel incat fiecare profesor, in ziua in care are cerc pedagogic sa aiba ziua libera pt aceasta activitate. Si atunci toate orele sunt puse in celelalte patru zile ramase. Asa e la noi, nu stiu prin alte parti. Am auzit ca in unele judete ziua de cerc este sambata pt toata lumea, asa ca programul normal nu e afectat. Mno, in fine, nu stiu daca m-ar coafa varianta asta.

Daaaaar, nush' cum s-a  intamplat, la orarul facut si de calculator si de doi colegi la mine a iesit cam asa ceva:
luni - liber,
marti - liber ca am cerc,
miercuri - 10 ore de curs plus o fereastra dupa primele 6 ore (program de la 7.30 la 18.20, adica pe tot parcursul orelor de la noi intr-o zi, cre'ca miercuri ar fi nimerit sa mi se dea mie cheia de la intrare, ca eu descui scoala, eu o incui)
joi - 7 ore cu 2 ferestre intercalate in asa fel incat sa ma pot odihni si eu. Vin la 7.30 plec la 16.20.
vineri - 7 ore cu o fereastra dupa prima ora, care e de la 7.30.

Intreb si io, cine ma ajuta sa-mi car canapeaua la liceu?

Daca nu mai postez nimic saptamana viitoare sa stiti ca m-am mutat in cancelarie definitiv!


Pupici!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ai ceva de spus, indrazneste :)

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.