miercuri, 22 mai 2013

Cine si cum ma cauta pe google

Unii vor zice că m-am luat după Chinezu'. De fapt, am mai scris despre cum și cu ce cuvinte sunt căutată pe net, eu sau blogurile mele. Și îmi face plăcere să descopăr noi asociații de cuvinte și de persoane, care nu știu cum se face că ajung pe blogul meu și nu pe acela pe care-l caută.

Așadar, zilele trecute cineva, deși cu IP de București, bag mâna-n foc că este get-beget din Moldova noastră, dă căutare cu sintagma ce se va întâmpla în Iffet neaseară ep.5 :))) regionalismul (oare n-o fi mai bine țărănism?) neseară sau îneseară înseamnă "în seara asta". Dar nu-l mai întâlnești decât pe la țară, spus de unii bătrâni, și asta destul de rar.


A doua persoană îl caută, de fapt, pe Blogatu' și nu e prima dată când cineva ajunge pe blogul meu căutându-l pe el. Am văzut căutări cu Blogatu' și Iffet, dar Marius nu face rezumate la Iffet, și atunci e normal ca omul să acceseze blogul meu, din lista înșiruită de Google. Dar așa? Căutare cu Suleyman, despre care amândoi scriem, și se ajunge la mine pe blog, când Marius e mult mai bine cotat decât mine și ca page rank și ca număr de vizualizări și tot ce mai vreți, asta n-o mai pricep. Da' deh!, ciudate sunt căile internetului.

Dați click pe poze ca să le vedeți la mărimea lor normală.2 comentarii:

  1. mai nou dupa ultimile modificari facute de google page rank-ul numai conteaza, este doar ca un reper pentru noi, iar google acum cateva luni a castigat un proces prin care are dreptul de asi favoriza produsele (in cazul acesta blogger)..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, auzisem ca nu prea mai conteaza page-rankul. Dar m-am minunat dupa ce am schimbat numele de domeniu si in vreo 15 ore de la modificare apaream in prima pagina la cautari cu anumite cuvinte cheie. Chiar nu stiam de ce.

      Ștergere

Daca ai ceva de spus, indrazneste :)

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.