duminică, 21 aprilie 2013

Stilul retro

Găsesc în dicționarele online ca retro înseamnă ceva cu referire la trecut. Pe un singur dicționar, găsesc definiții ceva mai ample, ca și mențiunea că moda retro se referă la o perioadă veche, de dinainte de primul război mondial.

Pentru mine, retro în muzică, înseamnă stilul anilor '30, a perioadei interbelice, atmosfera din filmul Marele Gatsby, charlestonul, jazz-ul, mărgelele lungi, jobenul si bastonul aurit, rochiile fluide, mătasea, accesoriile cu stras-uri, machiajul cu contraste intre nuanța tenului și rosul aprins al buzelor, semi-voaleta acoperind o privire pasională; o anume nepăsare, o poftă de viață și o plăcere păcătoasă de a lăsa necazurile în urmă, un joc perpetuu de-a trăiește clipa.

Și ca să evoc ori de câte ori simt nevoia, acest trecut care nu-mi aparține, dar în care poate că mi-ar fi plăcut să trăiesc, am adăugat un widget muzical blogului meu.

Dacă nu vă place muzica, dați scroll paginii până jos, unde se află un radio vechi, dați butonul pt sonor al radioului la minimum, sau faceți click pe discul din mijloc.
Mie-mi place, așa că deocamdată nu scot radioul din priză :)

later edit (30 aprilie 2013): intre timp am sters widgetul, ma saturasem de un lucru: chiar si cand deschideam control panel-ul, canta radioul!! Nu am inteles cum era posibil asa ceva, dar am scos widgetul.

Cine vrea muzica retro, sa-si puna pagina asta  www.radiochoup.com/  pe bookmark.

Poze retro:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ai ceva de spus, indrazneste :)

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.