marți, 2 aprilie 2013

Sirena sau... BALENA?! :)

Într-un oraş din Franţa, pe un afiş cu o tânără spectaculoasa la intrarea într-o sala de gimnastică, scria :

"În vara aceasta ce vrei să fii: sirenă sau balenă ?"

Se spune că o femeie tânără, ale cărei caracteristici fizice nu contează, a răspuns la întrebarea de publicitate în aceşti termeni :

"Dragă domnilor:
Balenele sunt mereu înconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curioși). Acestea au o viaţa sexuală foarte activă, rămân gravide şi au balenuțe micuțe drăgălașe, pe care le alăptează. Se distrează de minune cu delfinii, umplându-și burta cu creveți.
Se joaca și înoată, cutreieră mările, cunoscând astfel de locuri minunate ca Patagonia , marea Barens sau recifii de corali din Polinezia. Balenele cântă foarte bine şi chiar înregistrează CD-uri.
Sunt impresionante şi, practic, nu au nici un dușman care sa le vâneze, în afara de om. Ele sunt iubite, apărate şi admirate de toată lumea.

Sirenele nu există. Şi dacă ar exista, ar sta la coadă la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problemă serioasă de personalitate: "femeie sau peşte?".Nu au viata sexuala, pentru că-i omoara pe bărbaţii care se apropie de ele, și pe lângă acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevărat, dar singure şi triste.Pentru mine este clar, doresc sa fiu o BALENĂ."

Probabil anecdota circulă pe net. Eu am preluat-o, cu tot cu poză, de aici: http://www.bucataras.ro/diaconta/wall/Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ai ceva de spus, indrazneste :)

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.