duminică, 28 aprilie 2013

Conturi dezactivate pe facebook

Azi am observat, intamplator, ca o sumedenie de conturi ale prietenilor mei apar ca fiind dezactivate. Pana acum - sunt pe facebook de peste 3 ani, parca - nu am mai vazut sa-mi apara asa ceva. Azi am dat unfriend la peste 40 de conturi si inca mai sunt. Ele apar in lista de prieteni, dar cand dai click pe nume, esti redirectionat catre pagina ta de start, pt ca acel profil nu mai exista.

Ma intreb daca asa de multi useri si-or fi dezactivat singuri conturile, sau daca facebook-ul a facut vreo manevra. Toti cei dezactivati apar fara poza de profil si fara numar de prieteni (reciproca nu e valabila, ca sunt si useri reali care nu au poza de profil).

As fi curioasa care dintre cele doua probabilitati e cea adevarata. Sau o fi si o a treia cale ...

later edit:
- a treia posibilitate: conturi false ale cuiva care castiga mereu primul loc in concursurile cu votare, si care au fost dezactivate de facebook.
- a patra posibilitate: conturile unora care au dat click pe vreun link de genul acelora care spamau wall-urile, cu textul standard ca aceea e o aplicatie care-ti spune cine ti-a vizualizat profilul. Sau alt virus de acest gen.


mai ziceti si voi... :)

P.S. Am dat unfriend la peste 100 de conturi pana acum...


2 comentarii:

Daca ai ceva de spus, indrazneste :)

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.