vineri, 6 iulie 2012

In fond, ce s-a schimbat?

Incerc sa fiu cat de obiectiva pot. Si stiu ca nu sunt, e greu sa fii obiectiv cand esti tu in cauza sau implicat in intamplari, pe care nu le-ai produs, nu le controlezi, dar prin care trebuie sa treci.
Asa ca, ma gandesc daca e adevarat ce scrie cineva intr-un comment pe facebook, pentru ca daca e, atunci .....:

"Este culmea ironiei cat de lasi si schimbatori sunt oamenii.In iarna au fost la proteste contra lui base si a dictaturii sale si cereau usl sa ii scape de dictator! Erau in stare si de o revolutie iar cand liderii usl le spuneau ca nu e bine sa faca o revolutie le cereau sa faca totul pentru a il da jos.

Acum unii dintre ei dau inapoi ca lasii desi nu s-a facut revolutie ci s-au schimbat in parlament legile de suspendare si s-au adus asa cum erau ele in 2009:adica avizul ccr e doar consultativ asa cum era pana in 2009 ,majoritatea din cei prezenti la vot il pot demite pe presedinte asa cum era pana in martie 2012! 

Seful la camera deputatilor, Roberta a fost schimbata asa cum cereau toti in piata in ianuarie pentru incalcari ale legii iar la senat a fost readusa starea de pana in 2011 adica usl are sefia camerei pe care o aveau prin Geoana !In fond ce s-a schimbat?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ai ceva de spus, indrazneste :)

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.