sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Concursul Momentul Dorna - scam

Termenul de scam provine din engleză și este aplicat site-urilor pay-to-click care nu (mai) plătesc pe cei care dau clickuri pe reclame. Prin extrapolare, orice site care promite o răsplată, fie pt un serviciu prestat, fie ca premiu, și nu-și onorează promisiunea, devine scam - adică neserios și de evitat.

In luna noiembrie 2011 s-a desfășurat pe pagina de facebook a companiei Dorna - da, aceea cu apa minerală! - un concurs cu poze la care a existat un premiu mai important și alte o sută (din câte îmi amintesc) de premii sub formă de pelerine de ploaie din acelea de plastic.

Însă organizatorii ziceau să mai așteptăm cca o lună până când se verifică și validează toți câștigătorii și după aceea se vor trimite premiile prin curier.
La mine, și din câte am înțeles, si alții au pățit la fel, nu a ajuns nici o pelerină, iar pe facebook cei de la Dorna nici nu catadicsesc să-mi răspundă la întrebare.

Asa că, în afară de OPC la care nu are rost să mă mai duc să reclam (probabil de aceea au zis că trebuie să așteptăm o lună până validează câștigătorii - de fapt poți reclama la OPC doar în 30 de zile de la terminarea concursului), știu că la concursuri Dorna nu voi mai participa niciodată, pentru că sunt neserioși și fără cuvânt.

Poate că nu întâmplător prefer apa minerală Borsec ;)
(Să ne înțelegem, nu este primul concurs la care am participat, sunt dependentă de concursuri, aș putea zice :) dar este deocamdată singurul care nu mi-a acordat premiul câștigat)

Mai jos, pozele care arată cum m-au contactat pe email, cum mi-au cerut inclusiv datele de pe buletin (oare ce au de gând să facă cu ele?!?!!?) și cum răspuns la întrebare nu am primit de la Dorna, deși mesajul meu deja trebuie căutat în older posts, pt că ei postează într-o veselie pe wall, poate doar-doar vor acoperi întrebări precum cele ale mele, și lumea va uita că nu și-au respectat propriul regulament.
Print screenurile sunt făcute chiar astăzi. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ai ceva de spus, indrazneste :)

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.