miercuri, 5 ianuarie 2011

Concursul culinar de pe prajituria

Cum ziceam si in blogul meu culinar, am participat pentru prima data la un concurs culinar pe prajituria.ro cu un chec de ciocolata. Ar trebui sa mai incarc minim inca 4 retete facute cu margarina Rama - o margarina foarte buna pe care o cunosc ca si produs de pe vremea comunismului cand era foarte cautata si apreciata - , dar sunt descurajata.

De ce? Pentru ca de pe cel putin 5 calculatoare de mai bine de 2 saptamani, adica de prin preajma Craciunului, apare acelasi mesaj "ai mai votat reteta asta" chiar daca votezi la diferenta de cateva zile, si nu chiar zilnic, cum de fapt scrie la regulament ca ai voie.

Cele 5 calculatoare despre care stiu ca au primit acest mesaj sunt:

- al verisoarei mele, Doina, din Piatra, vecina de palier cu mine - IP de Ambra,
- al unei prietene din Piatra cu IP de RDS,
- al unei colege din Bicaz, cu IP de RomTelecom
- cel de la liceu cu IP de RomTelecom
- si unul din Constanta, al prietenei mele Mirela, care parca tot IP de RDS are.

de al saselea IP, de Orange, nu sunt sigura, este mobilul unui prieten de familie, dar nu mai tin bine minte daca si de acolo s-a primit acest mesaj ori nu, insa inclin sa cred ca da.

Asa ca ma vad din start nevoita sa renunt la a mai posta retete in acest concurs.

Un comentariu:

  1. Imi pare rau ca trebuie sa renuntati, mi se pare ceva straniu in toata povestea asta...eu am intrat pe blog si mi-a placut prezentarea checului, mai ales ca e vorba de ciocolata, preferata mea...Parca am incercat si eu sa votez si nu m-a lasat, anul trecut...In orice caz, e pierderea lor. Daca va pot ajuta cu ceva, sa-mi spuneti. Felicitari si mult succes in continuare! LEXY

    RăspundețiȘtergere

Daca ai ceva de spus, indrazneste :)

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.