luni, 15 noiembrie 2010

Cafe Latino cu impuscaturiStau la doi pasi de Cafe Latino si este unul din locurile mele preferate de pierdut vremea. Asta se intampla rar, cam o data de doua ori pe an, e drept, si mai am un loc preferat, Chaplin's, tot in cartierul Precista. 

Nu mi-am imaginat ca la noi o sa fie scene din astea ca in saloon-urile din westernurile americane ale copilariei mele. Vine cowboyul, isi leaga calul de un stalp, deschide scurt usile alea doua ale barului, scoate pistolul si pac-pac! Dupa care dispare in ceata. 

Pisicile mele mai-mai sa nu iasa ieri pe afara din cauza elicopterului care survola de la mica altitudine urbea. Si eu care credeam ca e niscai premieru' sau pres.-ul inauntru, cu toate ca burta murdara si patata a zburatorului cu elice m-a facut sa ma indoiesc de inalta oficialitate din interiroul sau.

2 comentarii:

  1. Incepe sa-ti fie frica si sa treci prin zona, daramite sa intri si sa servesti un ceai ... ca doamna! Mai grav e ca toate astea se fac cu acordul tacit al celor care ar trebui sa asigure linistea...

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu stie, Cristina. dar chiar ca o vreme intr-un loc ca asta nu-ti mai vine a intra.

    RăspundețiȘtergere

Daca ai ceva de spus, indrazneste :)

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.