vineri, 1 octombrie 2010

Bigudiuri cu parafina

Am un par bleg. Si mi-e mila de el sa-l mai tot stresez cu solutie de permanent, desi asta primavara mi-am luat din Dublin solutie, insa cum mi-am luat tot de acolo si vopsea blonda, iar parul meu dupa doua aplicari este blond-pana corbului, va dati seama ce avant am in a-mi pune solutia aia sa-mi onduleze podoaba capilara.


Asa ca, vazand-o eu pe colega mea de camera din Creta ca-si face parul ondulat instant cu bigudiuri cu parafina, l-am pus pe bietu' taica'meu sa caute asa ceva prin piata, pe la magazine, dupa ce eu am colindat tot internetu' si nu am gasit de cumparat online asa ceva. Stiind ca el se plimba toata ziua, ba prin padure dupa ghebe, ba la piata, ba la Kaufland, ca are Rolls Royce (asa o cheama pe bicicleta lui ) mi-am zis ca nu gresesc daca-l pun sa caute. Si nu am gresit. A gasit.

Reteta de folosire: se scot grilajele de fixare, si se pun in apa bigudiurile pana fierbe apa. 

Se monteaza bigudiurile fierbinti pe parul uscat si se lasa in par pana cand se racesc. Parul iese ondulat exact ca si cu bigudiurile clasice de la coafor. Un par moale tine in ziua respectiva, a doua zi nu prea, dar probabil ca pe un par mai aspru onduleurile tin 2-3 zile.

3 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. La un supermarket din orasul unde locuiesc (Piatra Neamt), la raionul de cosmetice. Probabil ca tot acolo, adica la acelasi raion, le gasiti si in oricare alt magazin mare din tara.

      Ștergere
  2. eu le folosesc de foarte multi ani,se gasesc la magazinele unde sunt produse cosmetice....

    RăspundețiȘtergere

Daca ai ceva de spus, indrazneste :)

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.